این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید | سبزیجات

علی زهتاب کارشناس تغذیه گفت: درخت خرما یا نخل از گیاهان بسیار قدیمی و مقدسه که اسمش در قرآن مجید 42 بار تکرار شده و مسلمانان اونو از میوه های بهشتی می دونن.

: این میوه پر از شکلای جور واجور ویتامین از جمله E-C-B-A هستش که تقریباً در هر 100 گرم خرما 14 میلی گرم ویتامین C هست. هم اینکه دارای فلزات معدنی مثل فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیمه که هر کدوم از این مواد در سلامتی آدم نقش زیادی داره.

زهتاب با توضیح دادن این موضوع که خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطانه، گفت: به کار گیری این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی اون پیشنهاد شده چون که این میوه، قند کم شده در دوران روزه داری رو جبران می کنه و به دلیل دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن اون، سیستم گوارشی رو که به دلیل روزه داری بی جنب و جوش شده رو به جنب و جوش مجبور می کنه.

ایشون گفت: مصرف خرما در کنار کربوهیدرات و اجناس آردی موجب می شه، در طول روزه داری، کربوهیدرات به آرومی در بدن آزاد شده و انرژی لازم واسه فعالیت روزانه بدن تامین و بدن یهویی دچار افت قند نشه.

زهتاب ادامه داد: در ماه مبارک رمضان، رژیم پرفیبر بسیار مناسب تر و سالم تر از رژیم غذایی کم فیبره که با در نظر گرفتن این مهم ، کارشناسان صنایع غذایی طلوع سلامتی پس از انجام تحقیقات و بررسیای لازم مبادرت به طراحی محصول شیرینی خرمایی کردن که با دارا بودن پتانسیلای لازم نیاز تغذیه ای مصرف کنندگان رو در زمان روزه داری رو جفت و جور می کنه.

ایشون گفت: بر همین پایه، بهترین رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان، رژیمیه که شامل مایعات و قندهای ساده و قابل جذب سریع باشه چون که در زمان افطار قند خون در پایین ترین حد خود قرار داره که می تونه یکی از دلیلای سردردهای نزدیک افطار باشه و با داشتن رژیم غذایی شامل خرما میشه از ضعف قبل از افطار جلوگیری کرد.

مدیرعامل شرکت طلوع سلامتی ادامه داد: هم اینکه به خاطر حفظ ارزش تغذیه ای شیرینیای خرمایی، مواد طبیعی در این محصول به کار رفته و در اون از هیچ گونه مواد نگهدارنده ای استفاده نشده، تا با در نظر گرفتن نیاز روزانه هر فرد به غذای سالم و حفظ مواد طبیعی موجود در اون، این محصول بتونه سهم بزرگی در جلب رضایت و سلامت مصرف کنندگان اجرا کنه.

اینم بگیم، کارشناسان تغذیه پیشنهاد می کنن، وعده افطاری با خرما، آب گرم، چای کمرنگ و شیر شروع شه که با مصرف این مواد، نیاز شدید بدن به مواد قندی به سرعت برطرف شده و بدن آمادگی بهتری واسه به کار گیری مواد غذایی دیگه رو پیدا می کنه.

منبع : isna.ir

جمع آوری سلامت اکاایران

Related articles

این موادغذایی در ظروف چدنی بدمزه میشوند! | تغذیه سالم

5 موادغذایی که نباید در ظروف چدنی بپزید ظروفی که واسه طبخ و پز استفاده می کنیم می تونن طعم و مزه غذا رو تغییر بدن و این تغییر مزه بستگی به مقدار ماده ای داره که از ظروف طبخ و پز به داخل مواد غذایی نفود می کنه. مواد غذایی اسیدی مانند گوجه فرنگی […]

Learn More

این میان وعده ها خوب هستند | فراموش شان نکنید | تغذیه سالم

مصرف میان وعده اشتباه نیس البته به شرطی که در انتخاب اون دقت شه. میان وعده ها باعث تامین گلوسید و پروتئین لازم در بین روز می شه. موضوع میان وعده ها یکی از اون دست موضوعاتیه که باید در موردشون زیاد صحبت کرد. همیشه این سۆال مطرحه که مصرف میان وعده در طول روز […]

Learn More

این مواد غذایی سرطان زا هستند | بیماری

انتخاب مواد غذایی سالم خیلی مهمه چون که بعضی مواد غذایی سرطان زا هستن و باید در خرید اونا حواستون باشه. احتیاط در انتخاب مواد غذایی خیلی با اهمیته و باید در مورد مواد غذایی که می خوریم بیشتر دقت کنیم. غذاها و نوشیدنیایی واقعا سرطان زا هستن که اینجا به چند نمونه از اونا […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *