این مواد غذایی را هرگز خام نخورید | تغذیه سالم

خام این مواد غذایی شامل باکتریه و می تونه باعث مشکل در کار سیستم گوارشی شه. بعضی از غذاها هم شامل سمیه که واسه نابود کردن اون، باید ماده غذایی گرما بالا ببینه.
بعضی از غذاها تحت هیچ شرایطی نباید خام مصرف شه؛ چون شامل باکتریه و می تونه باعث مشکل در کار سیستم گوارشی شه. بعضی از غذاها هم شامل سمیه که واسه نابود کردن اون، باید ماده غذایی گرما بالا ببینه.

از جمله این مواد یعنی:

مرغ

واسه نابود کردن باکتری، مرغ باید در گرما دست کم ۱۶۵درجه به طور کامل پخته شه.

لوبیای قرمز

لوبیای قرمز هم شامل سمی به نام لاکتینه که در صورت مصرف خام ساعتا حالت تهوع بوجود میاره.

سیـب زمینی

رنگ سبز سیب زمینی نشونه اندازه بالای سولانین و کاکونینه و این قسمت نباید مصرف شه و بقیه قسمتا هم به طور کامل پخته شه.

باقلا

باقلا نباید خام مصرف شه چون شامل یه جور گلیکوزید سمیه، واسه نابود کردن این سم لازمه باقلا رو خیس و به صورت پخته استفاده کنین.

بادمجان

این گیاه شامل ترکیبی به نام سولانینه. ویژگی سمی این ترکیب باعث می شه علایم مسمومیت مانند استفراغ، گرفتگی معده ، اسهــال و سرگیجه ایجاد شه.

دانه بعضی ازمـیوها

دانه های میوه هایی چون سیب و گلابی نرم و قابل خوردن به نظر می رسه اما شامل ماده شیمیایی به نام آمیگدالینه که مصرف زیاد اون ضرر داره.

منبع : khorasannews.com

جمع آوری سلامت اکاایران