این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید (خواص خرما) | تغذیه سالم

این میوه رو در ماه رمضان یادتون نره (خواص خرما)

خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطانه.

: این میوه پر از شکلای جور واجور ویتامین از جمله E-C-B-A هستش که تقریباً در هر 100 گرم خرما 14 میلی گرم ویتامین C هست. هم اینکه دارای فلزات معدنی مثل فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیمه که هر کدوم از این مواد در سلامتی آدم نقش زیادی داره.

زهتاب با توضیح دادن این موضوع که خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطانه، گفت: به کار گیری این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی اون پیشنهاد شده چون که این میوه، قند کم شده در دوران روزه داری رو جبران می کنه و به دلیل دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن اون، سیستم گوارشی رو که به دلیل روزه داری بی جنب و جوش شده رو به جنب و جوش مجبور می کنه.

ایشون گفت: مصرف خرما در کنار کربوهیدرات و اجناس آردی موجب می شه، در طول روزه داری، کربوهیدرات به آرومی در بدن آزاد شده و انرژی لازم واسه فعالیت روزانه بدن تامین و بدن یهویی دچار افت قند نشه.

زهتاب ادامه داد: در ماه مبارک رمضان، رژیم پرفیبر بسیار مناسب تر و سالم تر از رژیم غذایی کم فیبره که با در نظر گرفتن این مهم ، کارشناسان صنایع غذایی طلوع سلامتی پس از انجام تحقیقات و بررسیای لازم مبادرت به طراحی محصول شیرینی خرمایی کردن که با دارا بودن پتانسیلای لازم نیاز تغذیه ای مصرف کنندگان رو در زمان روزه داری رو جفت و جور می کنه.

ایشون گفت: بر همین پایه، بهترین رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان، رژیمیه که شامل مایعات و قندهای ساده و قابل جذب سریع باشه چون که در زمان افطار قند خون در پایین ترین حد خود قرار داره که می تونه یکی از دلیلای سردردهای نزدیک افطار باشه و با داشتن رژیم غذایی شامل خرما میشه از ضعف قبل از افطار جلوگیری کرد.

مدیرعامل شرکت طلوع سلامتی ادامه داد: هم اینکه به خاطر حفظ ارزش تغذیه ای شیرینیای خرمایی، مواد طبیعی در این محصول به کار رفته و در اون از هیچ گونه مواد نگهدارنده ای استفاده نشده، تا با در نظر گرفتن نیاز روزانه هر فرد به غذای سالم و حفظ مواد طبیعی موجود در اون، این محصول بتونه سهم بزرگی در جلب رضایت و سلامت مصرف کنندگان اجرا کنه.

اینم بگیم، کارشناسان تغذیه پیشنهاد می کنن، وعده افطاری با خرما، آب گرم، چای کمرنگ و شیر شروع شه که با مصرف این مواد، نیاز شدید بدن به مواد قندی به سرعت برطرف شده و بدن آمادگی بهتری واسه به کار گیری مواد غذایی دیگه رو پیدا می کنه.

.

منبع :

Related articles

این مواد غذایی شما را دچار “تپش قلب” می کند! | بیماری

: این مواد غذایی شما رو دچار “تپش قلب” می کنه! : ۴ماده غذایی که شما رو دچار “تپش قلب” می کنه   میهن تاز: ریتم و تپش قلب، به خودی خود یه مریضی نیس. یه جور علامته که از روی اون میشه بقیه مریضیای قلبی رو تشخیص داد.     طبق گزارش میهن تازدکتر […]

Learn More

این مواد غذایی سرطان را به جانتان می‌اندازد(1) | تغذیه سالم

این مواد غذایی سرطان رو به جانتون میندازن(١) شاید باورتون نشه همین مواد غذایی که امروز با اشتهای تموم می خورید امکان داره فردای روزگار بلای جانتون شه. بله راسته! بعضی از خوردنیا احتمال دچار شدن به سرطان رو زیاد می کنن. در واقع عادتای غذایی ما عامل اصلی بروز 30 درصد از تومورها هستش. […]

Learn More

این مواد غذایی را نباید با هم خورد؟ | تغذیه سالم

چه خوراکیایی رو با هم نخوریم؟ کدوم مواد غذایی که نباید با هم خورد؟ طبق گزارش  میهن تاز متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیزات و تداخلات غذایی گفت: مصرف هم زمان ماست و گوشت منتهی به تولید مواد هضم نشده می شه که بیشترین ضرر رو به مفاصل وارد می کنه. ریحانه معینی در […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *