این میوه را بخورید تا رشد مژه هایتان زیاد شود | تغذیه سالم

این میوه رو بخورین تا  رشد مژه هاتون زیاد شه. ظاهر این میوه مثل سیبه اما بعضیا می گن خواص اون حتی از سیب هم بیشتره! «به» یکی از میوه های خاص فصل سرده که به دلیل طعم گسی که داره بسیاری اوقات ندیده و دست کم گرفته می شه، اما طرفداران اون می دونن که «به» اگه به روش درست پخته شه چه عطر و طعمی به راه میندازه! کافیه صبح تون رو با یه لقمه مربای به، خامه و نون تازه شروع کنین تا هم از خواص، املاح و ویتامینای فوق العاده اون بهره مند شید و هم انرژی مثبت این میوه بهشتی رو به کل روزتون منتقل کنین.

«به» پر از ویتامینای A و B، املاح، فیبر و تاننه و 100 گرم از اون حدود 57 کیلوکالری انرژی تولید می کنه، پس واسه کسائی که میخوان لاغر شن این میوه خیلی خوبه. حال اگه کنجکاو شدین که با خواص و حتی مضرات این میوه بیشتر آشنا شید با ما همراه باشین. . .

بهترین «به» در اصفهان!

«به» میوه ای خوش طعم و عطر از خونواده سیبه. این میوه با اینکه به صورت خام هم خوردنیه اما بیشتر، پخته اونو به صورت مربا و کمپوت در غذاهایی مثل خورش و خوراک مصرف می کنن. «به» دارای گوشت خشک و کرکیه که طعمی ترش و تقریبا گس داره، با این حال وقتی پخته می شه بو و طعمی بسیار خوش پیدا می کنه. «به» در فرانسه، یونان، آرژانتین، نیوزیلند و ایران پرورش پیدا میکنه. بهترین «به» ایران هم در اصفهان کشت می شه. این میوه رو در بعضی استانا ازجمله آستارا، لاهیجان و رامسر «سنگه» هم می گن.

می خواین خوشحال شید؟ «به» بخورین!

«به» تاثیر خوبی بر فکر و ذهن میذاره و از افسردگی جلوگیری می کنه، هم اینکه تقویت کننده قلب، کبد و معده س و زخم معده رو بهتر کنه. علاوه براین، تحریک کننده اشتها، نرم کننده سینه و ادرارآوره و به هضم غذا کمک می کنه. جویدن اون خشکی و بوی بد دهن رو هم کم می کنه.
حتی قرار دادن تیکهای «به» در خونه باعث خوش بو شدن فضا می شه. آدمایی که مرتب از «به» استفاده می کنن کمتر دچار سرطان می شن چراکه این میوه پر از آنتی اکسیدان است. خوردن و بوئیدن اونم از تهوع و استفراغ جلوگیری می کنه. می گن این میوه تقویت کننده رحمه و خطر سقط جنین رو کم می کنه. «به» هم اینکه به دلیل دارا بودن پتاسیم، پایین آورنده کلسترول و فشار خون است، در نتیجه از گرفتگی رگ های کرونر قلب و سکته قلبی پیشگیری
می کنه.

 
«به» سبز بهتره یا زرد؟!

این میوه ممکنه مثل سیب سبز کم رنگ یا طلایی زرد باشه. معمولا اول فصل سبزتره و آخر فصل طلایی تر می شه اما هر دوی اونا آماده طبخ هستن. با این حال اگه «بهای» سبز رنگ رو چند روزی خارج از یخچال نگهداری کنین، رسیده و زرد می شن اما یادتون باشه که بیشتر از یه هفته اونا رو خارج از یخچال نذارین چون شروع به خراب شدن می کنن. این میوه درون یخچال تقریبا به اندازه سیب دووم می آورد. «به» های عطری هم کوچیک تر و دارای پرزهایی روی پوست شون هستن که پس از شستن میوه خیلی راحت از بین می رن.

درمان شوره سر با روغن «به»!

روغن «به» واسه جلوگیری از تعریق زیاد، شوره سر، سرگیجه، وزوز گوش، تقویت معده، کبد و قلب، بهبود زخم های دهانی، خونریزیای ریوی، اسهال طولانی و زخم روده خیلی خوبه. واسه جفت و جور این روغن کافیه اونو به طور کامل بپزید و آبش رو بگیرین بعد آب «به» رو با نصف اون مقدار روغن زیتون بجوشونین تا آبش تبخیر شه و فقط روغن بمونه، البته دقت کنین که روغن نسوزد.

میوه ای که مژها رو پرپشت می کنه!

این میوه تقویت کننده معده و متوقف کننده اسهالای ساده و خونیه. در بهبود ورم زیاد روده ها، خونریزیای قاعدگی و بواسیری، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای طولانی و التهابای جور واجور هم بسیار موثره. علاوه بر اینا باعث تقویت اعمال دستگاه گوارش و کاهش مخاط و سرفه می شه. از خواص دیگه این میوه خوش طعم میشه به از بین رفتن برفک دهن، خونریزی لثه، آبریزش چشم، ریختن مژه و رفع ترشحات زنونگی اشاره کرد.

«به دانه»، بهترین درمون واسه بواسیر!

دانه «به» از بهترین درمانا واسه التهابای دستگاه گوارش و مخاطا، سرفه های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا هستش اما باید از جویدن و بلعیدن اون دوری کنین چون این دانه شامل یه ماده سمی و مضره، پس چند عدد «به دانه» رو یه مدت در دهن نگه دارین و بمکید تا لعاب اون خارج شه، بعد اونا رو بیرون بریزین. هم اینکه می تونین چند عدد «به دانه» رو در آب داغ خیس کنین و لعاب اونو بخورین. لعاب دانه «به» واسه بازسازی زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتیش یا آفتاب خیلی خوبه. واسه درمون بواسیر هم می تونین لعاب «به دانه» رو روی موضع مورد نظر بمالید.

«به» بچتون رو نخبه می کنه!

در مورد «به» نکات و عقاید جالبی هست، ازجمله اینکه:

– در قدیم، زنان دانه «به» رو می کوبیدند، در مقداری آب خیس کرده و از لعاب اون واسه فر کردن موها استفاده می کردن.

– در یونان، افرادبه عنوان تشریفات ازدواج از میوه «به» استفاده می کردن. اونا این میوه رو به طرف ارابه عروس و داماد پرت می کردن و بر این عقیده بودن که «به» نشونه ای از باروریه.

– یه نظریه در مورد «به» این بود که اگه زنان باردار این میوه رو زیاد بخورند، بچه اونا نخبه و قشنگتر می شه!

– اروپاییا می گن که این میوه به هضم گوشت کمک می کنه، به خاطر همین بیشتر با گوشتای چرب، «به» مصرف می کنن.

– می گن با خوردن «به»،  عرق بدن خوشبو می شه.

این میوه چه طبعی داره؟!

«به» شیرین طبیعت گرم و تر، «به» ترش طبیعت سرد و خشک و «به» ملس هم طبیعت معتدل داره. دانه اونم طبیعتی سرد و تر داره. جالبه بدونین که مصرف این میوه قبل از غذا باعث یبوست و پس از غذا باعث نرمی مزاج می شه.

«به» چه فوایدی داره؟!

 

 

میوه «به» ضرر هم داره؟

– خوردن میوه خام و خام «به»، پیشنهاد نمی شه چون بسیار دیرهضم و قابضه، هم اینکه «به» شیرین و خام واسه افراد گرم مزاج مضره.
– کرک یا پرز روی «به»، هضم سنگینی داره و واسه حلق و صدا بسیار مضره، پس باید قبل از خوردنش، پرزهای روی اونو پاک کنین.

«به» رو چیجوری مصرف کنیم؟!

– واسه درمون اسهال و ورم روده بزرگ 40 تا 50 گرم «به» رو خرد کرده و 15دقیقه تو یه لیتر آب بجوشونین و استفاده کنین.

– «به دانه»، ورم معده رو درمون می کنه. واسه این منظور باید 4 گرم اونو در 120 گرم آب خیس کنین، بعد اونو اونقدر هم بزنین تا مایعی شکل سفیده تخم مرغ به دست بیاد.

– جوشونده برگ درخت «به»، بی خوابی رو درمان می کنه. واسه این منظور باید یه مشت برگای تازه اونو 10 دقیقه تو یه لیتر آب جوش بریزین تا دم بکشه، بعد اونو صاف کرده و با عسل شیرین کنین. دو قاشق سوپ خوری از این جوشونده رو قبل از خواب بخورین.

– واسه رفع بی خوابی 30 گرم شکوفه «به» (تازه یا خشک کرده) رو تو یه لیتر آب جوش با عرق بهار نارنج مخلوط کنین و بخورین.

– واسه درمان سوختگی، سرما زدگی و برطرف کردن شکلای جور واجور ترکای صورت و لب 100 تا 150 گرم «به دانه» رو تو یه لیتر آب بجوشونین و روزی چند مرتبه به ناحیه مورد نظر بمالید.

– شربت «به لیمو» گرما بدن رو کم می کنه. واسه جفت و جور این شربت 250 گرم آب «به» رو با سرکه، آب لیموی صاف و گلاب (هر یک به مقدار 150 گرم) و مقداری قند بجوشونین تا قوام بیاد.

.

منبع : faranaz.com

Related articles

این مواد غذایی سلامت شما را تضمین می کنند | رژیم غذایی

این مواد غذایی سلامت شما رو تضمین می کنن  اگه بعضی مواد لازم بدن تامین باشه ما سلامت کامل رو داریم.پس باید موادی رو مصرف کنیم تا احتیاجات لازم بدن رو رفع کنن. واسه جلوگیری از مریض شدن دائم و ضعف عمومی، بادام استفاده کنین. دانه های بادام منبع غنی از ویتامین D و آنتی اکسیدان […]

Learn More

این مواد غذایی را وارد لیست تابستانی خود کنید +تصاویر | بیماری

: مواد غذایی هم درست مثل ما هویت دارن. مثلا کافیه کمی قهوه بخورین تا انرژی پیدا کنین. از طرف دیگه، آب بدن شما رو با آرامش می پوشونه! تابستون امسال باید یاد بگیرین که تعدادی از مواد غذایی رو در بالای لیست خود قرار داده و تعدادی رو هم از این لیست خارج کنین. […]

Learn More

این مواد غذایی را نخورید | کسل تان می کنند | تغذیه سالم

این مواد غذایی رو نخورین، کسل تون می کنن به گفته کارشناسان بعضی مواد خوراکی موجب احساس خواب آلودگی و سستی در آدم می شن.به نقل از مهر، کارشناسان تغذیه عنوان می کنن بعضی مواد خوراکی حس خواب آلودگی و بیحالی رو ایجاد می کنن به خاطر همین باید از خوردن اونا در محل کار […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *