این مواد غذایی را در زمستان حتماً مصرف کنید | رژیم غذایی

این مواد غذایی رو در زمستون حتماً استفاده کنین

تغییر در رژیم غذایی در هر فصلی ضروریست. در ادامه این مطلب از ایران ناز چند ماده غذایی رو جمع آوری کردیم که باید در فصل زمستون به رژیم غذاییمان اضافه کنیم، از جمله:

عسل
عسل جایگزینی عالی واسه شکر بوده و به عنوان شیرین کننده استفاده می شه. در طول زمستون بیشتر ازش استفاده کنین، چون بدن رو گرم نگه داشته و با عفونتا و ویروسایی که ممکنه باعث سرماخوردگی شن مقابله می کنه. هر روز یه قاشق غذاخوری عسل خورده یا اونو با یه لیوان آب گرم یا شیر مخلوط کرده و بخورین.

سبزیجات سبز برگ
جا دادن سبزیایی مثل اسفناج در رژیم غذایی ضروریست. اسفناج شامل مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها و ویتامینای A و C هستش. این سبزی واسه پوست و مو به درد بخور بوده و واسه بدن آهن، پروتئین و مواد معدنی جفت و جور می کنه. جدای از ویتامینای اون، به پیشگیری از آسم هم کمک می کنه.

سبزیجات ریشه ای
سبزیجاتی مثل هویج، چغندر، شلغم و سیب زمینی نه فقط شامل مواد مغذی جور واجور هستن، بلکه در زمستون هم فت و فراوون یافت می شن. هویج شامل مقدار زیادی ویتامین A بوده و واسه پوست خوبه، و به مقابله با سرماخوردگی و دیگه عفونتای شایع کمک می کنه.

مرکبات
مرکبات به خصوص پرتقال از جمله میوه های فصلی هستن. پرتقال، انگور و نارنگی پر از ویتامین C بوده و واسه پوست و سوخت و ساز بدن به درد بخور هستن. این میوه ها هم اینکه با سرماخوردگی مقابله کرده و مصرف منظم اونا ویروسا رو دور نگه می داره. فیبر موجود در اونا به کنترل کلسترول هم کمک می کنه.

سیر
سیر فواید زیادی داره، به خصوص در زمستون. سیر بدن رو در طول زمستون گرم نگه داشته و خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی اون با بیماریای جور واجور مقابله می کنه.

منبع :

Related articles

این مواد غذایی را در فریزر نگذارید | بیماری

: این مواد غذایی رو در فریزر نذارین بهترین محیط واسه نگهداری سیر محلی خشک و خنکه اما نه دمای بسیار پایین نگهداری از هر ماده غذایی روش و روش خاص خودشو داره. بعضی از مواد غذایی رو اگه داخل فریزر بذارین ممکنه خاصیت اصلی خودشو از دست بده. در این مقاله لیستی از مواد […]

Learn More

این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید | خطرناک است!! | تغذیه سالم

آکایران :گرم کردن دوباره بعضی از غذاها موجب به وجود اومدن یه سری مواد سمی و خطرناک می شوذ که واسه بدن خطرناکه. مراقبت باشین این مواد غذایی رو دوبار گرم نکنین. دوبار گرم کردن این مواد غذایی خطرناکه بنا : بیشتر دیده می شه که افراد باقی مونده غذای خود رو فریز کرده و […]

Learn More

این موادغذایی در ظروف چدنی بدمزه میشوند! | تغذیه سالم

5 موادغذایی که نباید در ظروف چدنی بپزید ظروفی که واسه طبخ و پز استفاده می کنیم می تونن طعم و مزه غذا رو تغییر بدن و این تغییر مزه بستگی به مقدار ماده ای داره که از ظروف طبخ و پز به داخل مواد غذایی نفود می کنه. مواد غذایی اسیدی مانند گوجه فرنگی […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *